info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Werken met je voorouders

 

Je SoulCollage® kaarten kun je indelen in één van de vier groepen. Een van die groepen is de gemeenschapsgroep. Meestal maak je kaarten voor deze groep vanuit een intentie. Dit houdt in dat je fotomateriaal zoekt van een persoon, dier of plaats die in je leven belangrijk is. Heb je geen fotomateriaal? Dan kun je ook werken met afbeeldingen van mensen of dieren die er op lijken, of die dezelfde energie dragen.

Ben je bekend met systemisch werk? Dit houdt in dat er op energetisch niveaus verbindingen zijn tussen mensen. Familiesystemen zijn hierin heel krachtig. Jij hebt een plek in dit systeem, je krijgt veel doorgegeven van je voorouders, ook soms zaken die niet bij je horen.

Je kunt kaarten maken over je voorouders, zelfs onbewust, als je ze niet gekend hebt. Je kunt steeds een intentie zetten om een kaart te maken voor een bepaald persoon en je onderbewuste het werk te laten doen. Je laat het dan ontstaan en vertrouwt er op dat er informatie naar boven komt met het "ik-ben-degene-die" proces. 

Elvira van Rijn schreef een mooi artikel over het werken met voorouders. Je vindt het hier

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®