info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Wat haal jij uit het voorjaar?

 

Het voorjaar heeft zo de eigen energie. Nadat we uit de rust en de donkere dagen komen, de tijd van verstilling en inkeer, komt de bruisende energie van het voorjaar omhoog zetten. Met veel kracht en energie zet dit seizoen zichzelf neer. 
Iedereen wordt erdoor geraakt, we zuigen als een spons de warmere zon op en hebben vaak verfriste energie. Soms is het nodig om nog een innerlijke schoonmaak te houden voordat de frisse energie weer door kan stromen en zie je dat mensen vaak ziek worden, maar daarna?

Je kunt deze bijzondere energie van het voorjaar ook vastleggen in een SoulCollage® kaart en gebruik maken van deze energie wanneer het nodig is. En misschien heeft het je nog zoveel meer te vertellen dan dat je al weet. Laat je verrassen door het voorjaar en maak een kaart om deze energie bewust in je leven te ervaren en in te zetten.

Veel plezier en hartelijke groeten!

Lucy Schaaphok

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®