info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Toen mijn ziel doorbrak

 

ik krijg vaak de vraag hoe ik dat toch allemaal doe, al die dingen die ik doe. Waar ik die drive vandaan heb. Mensen vonden het vroeger soms maar raar dat ik mij zo verdiepte in mijzelf. "Doe toch relaxt" werd er wel tegen mij gezegd.

De drive die ik heb komt van mij ziel, die me met een bepaalde missie in dit leven heeft gezet.

 
In 2002 liep ik na de geboorte van mijn dochter tegen de muur op. Ik had genoten van de twee jaren alleen met mijn zoon en van de geboorte van mijn dochter, maar mijn ziel begon op de deur te kloppen.

Het werd ook tijd voor andere zaken die ik ook te doen had in mijn leven. Het was in eerste instantie niet fijn dat ze doorbrak omdat er chaos was bij mij en ik niet doorhad dat het mijn ziel was die dat veroorzaakte.

Ik voelde eerst alleen maar ongemak en worstelde met mijn schuldgevoel omdat ik toch zulke mooie en gezonde kinderen had, waar ik fulltime voor mocht zorgen?

In mijn worsteling kwam ik van alles tegen; mijn zelfbeeld wat niet echt rooskleurig was, mijn angst voor het onbekende, mijn boosheid, omdat ik niet met bepaalde situaties om kon gaan, het verlies van mijn ouders vlak voor de geboorte van mijn zoon.

Het was oorlog binnenin mij. Een burgeroorlog zeg maar, en de onschuldige, liefdevolle delen in mijzelf werden veel overschaduwd door de strijders, die vooral vanuit hun negativiteit opereerden.

Uiteraard was de liefde voor mijn voormailge man en mijn kinderen er en genoot ik wel van ze, maar er moest iets gebeuren. Mijn ziel wilde doorbreken, maar ik had nog geen idee van wat er zou komen.

Ik spaarde mijn melk op (ik heb beide kinderen ieder meer dan 2 jaren gevoed), mijn ex man nam vrij en ik ging een week naar Londen voor een training. Daar vond ik het contact met mijn ziel terug. Beetje bij beetje kreeg ze meer ruimte en beetje bij beetje begon ik meer in balans te komen.

Toen ik terugkwam wist ik dat ik een Iederwijsschool op moest zetten voor mijn kinderen. Mijn pioniersgeest was wakker geworden. Ik heb vele andere workshops, opleidingen en cursussen gedaan daarna, maar met SoulCollage® kwam alles bij elkaar.

Ik ontdekte hoe ik mijn blauwdruk kon bouwen, hoe ik echt informatie vanuit mij diepste wezen naar boven kon laten komen en mij informatie kon laten geven voor ondersteuning en begeleiding op mijn pad.

Met deze blauwdruk kreeg ik fysiek voor ogen hoe het er allemaal uit zag en kon steeds meer stukken in mijzelf zichtbaar laten worden. Ik zag ook hoe dat allemaal verbonden is met elkaar.

Ik ben van binnenuit innerlijk leiderschap gaan ervaren.  Zonder dat ik het doorhad. Het gebeurde gewoon door op het proces te vertrouwen. En ik ben nog lang niet klaar.

Mijn blauwdruk breidt zich uit en uit. Mijn potentie vergroot zich meer en meer en ik laat mij leiden door mijn ziel, mijn diepste zelf, die zichzelf in al die aspecten die ik in dit leven ben weerspiegeld wordt. Ze schijnt haar licht via alles wat ik ben. Niets uitgezonderd.

 

Wil jij ook grootse stappen zetten in je leven en je missie te gaan leven?

Vraag de gratis Innerlijk Leiderschapsscan aan om te kijken waar jij nu staat in je proces en helderheid te krijgen over jouw pad.


Vraag hier het gesprek aan


Ga jij voor je hoogste potentie?
 
Hartegroet,
 
Lucy Schaaphok

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®