info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Om een vraag heencirkelen met SoulCollage® kaarten


Je kunt op verschillende manieren je SoulCollage® kaarten gebruiken. Hoe meer je er maakt, hoe leuker het wordt om er readingen mee te doen.
Je kunt een vraag formuleren over iets in je leven, over iets waar jij antwoord op wilt hebben of inzichten in wilt hebben.
Het kan leuk zijn om daar op een langduriger traject van te maken. Soms zijn vraagstukken complex en heeft het tijd nodig om antwoorden te laten bezinken.

Wat je kunt doen is een vraag formuleren, deze op te schrijven en dagelijk een SoulCollage® kaart willekeurig trekken. Wanneer deze kaart nieuw voor je is en je nog geen proces ermee hebt gedaan, dan is het goed om dat kort even te doen. Vervolgens geef je antwoord vanuit je kaart op de vraag. Wanneer je dit 's ochtends doet, kun je de hele dag het antwoord bij je houden er op contempleren en laten bezinken. De volgende dag trek je weer een nieuwe kaart en krijg je vanuit een ander perspectief weer antwoord, ook dat kun je weer laten bezinken. Zo cirkel je elke dag als een adelaar boven je vraag en ontvang je verschillende antwoorden die op een gegeven moment de puzzel compleet maken. Jij bepaalt dus zelf wanneer het trekken van de kaarten voldoende is en wanneer je deze cyclus afsluit.

Weet je nog niet wat het SoulCollage® proces inhoudt? Volg dan eens een workshop bij mij of een van mijn collega's

©Lucy Schaaphok

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®