info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Is Jouw focus op waar jij naartoe wilt?

 

stairs300p.jpgIk kom zo vaak mensen die tegen blijven zwemmen in het "niet weten wat ze willen". Het niet weten is regelmatig een wegduiken voor het zetten van stappen. Stappen die eng zijn en die je uitdagen om voor jezelf te gaan staan. Dus blijven mensen vaak in de comfort-zone en realiseren hun dromen niet.

 

 

Om je dromen te realiseren zul je uit de comfortzone moeten stappen en het pad op moeten gaan dat wellicht nog onbekend voor je is. Het gaat hierbij ook om het durven kiezen. Heel veel dingen zijn leuk, we doen graag veel tegelijk, maar uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat je er horendol van kunt worden. Zeker als je al die dingen goed wilt doen. Dit wil niet zeggen dat je maar een ding zou mogen doen, maar wel dat het belangrijk is om focus te hebben op niet al teveel zaken.
Weten wat je wilt en waar je naartoe wilt en daar je focus op houden is de weg naar succes. Ook weten wat je blokkades zijn op die weg en zelfonderzoek is van wezenlijk belang. Je kunt dit allemaal heel rationeel onderzoeken, maar de diepere lagen, je schaduwstukken zullen dan ongezien blijven. Hier komt SoulCollage® om de hoek kijken. Met deze methode kun jij onderzoeken op diepere lagen wat je blokkeert en kun je inzichten krijgen in wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Juist het onbekende binnenstappen is zo'n leuk avontuur! Je groeit er enorm door!

Wil je stappen maken met je praktijk? Dan raad ik je de verdiepingsdag aan voor coaches en therapeuten waarin je gaat focussen, onderzoeken en experimenteren.

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

 

 

Gratis video

De eerste stap naar meer innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®