info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Jezelf zijn in workshops

 

madeliefgesneden150p.jpgIk heb laatst weer een SoulCollage® Facilitator training gegeven en was weer geraakt door de hartverwarmende feedback die ik ontving. Opmerkingen als kalm, rustgevend, geduldig, vakkundig, meewuivend als het riet en met aandacht mocht ik ontvangen.
In mijn ervaring als trainer en workshopgever heb ik geleerd om zoveel mogelijk mijzelf te zijn en te vertrouwen op het proces (dit laatste is een vaak gebruikte uitspraak in SoulCollage®). Hoe meer ik mijzelf ben en vertrouw op dat wat er gebeurt gebeurt, hoe beter alles loopt. Hoe heerlijk is dat!
Vroeger liep ik met een masker op en wilde op een bepaalde manier zijn, terwijl ik heel veel in mijzelf afwees. Dit maakte dat ik gespannen was, dat ik me vreemd kon gedragen en dat het bergen met energie kostte.
Door veel trainingen en workshops te volgen, maar vooral ook door jarenlang Biodanza te doen ontdekte ik dat hoe meer ik mijzelf was, hoe leuker mensen mij vonden en hoe meer ik van mijzelf ging houden. Ik opende steeds meer en kon dit ook laten gebeuren in het geven van workshops en trainingen. En wat is dat een verademing, wat gaan dingen dan vaak gemakkelijker! Ik zie ook dat mensen dan minder op je projecteren omdat ze ook voelen dat ze zichzelf mogen zijn en dat er minder gedoe is.
Door de uienlagen af te pellen van wie ik werkelijk ben, bewust te worden van mijn zogenaamde beperkingen en afwijzingen naar mijzelf toe is het heelrijk om mijzelf te zijn. 
Natuurlijk kom ik ook wel eens mezelf tegen, maar daar gebruik ik technieken voor om weer terug te gaan naar mijzelf en in mijn kracht te staan.

SoulCollage® geeft mij ook veel inzichten in hoe ik in elkaar zit en waarom ik bepaalde dingen op een bepaalde manier doe. Daardoor begrijp ik mijzelf en mijn behoeften, pijntjes e.d. veel beter. Hoe meer bewustwording van wie ik ben, hoe beter ik mijzelf kan zijn.

Wil jij ook meer jezelf zijn in workshops? Doe dan mee met de trainingsdag

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®