info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

De transpersoonlijke kaarten


Seena Frost, de bedenker van SoulCollage® beschrijft de bijzondere methode ook wel als het proces van het ene en het vele; ook al zijn we opgedeeld in vele delen, we zijn ook één. Het ene zou je de bron, het vele, het universum, God kunnen noemen. Het vele is de diversiteit, uniekheid, afgescheidenheid van alles dat is, we noemen dat in SoulCollage® de ziel.
Maar om het ene en het vele te kunnen zien en ervaren is er bewustzijn nodig. Daarom is er een 3e transpersoonlijke kaart bedacht voor de kaartengroepen en dat is de getuige.

Je kunt kaarten maken voor de 3 transpersoonlijke thema's: de bronkaart, de zielsessentiekaart en de getuigekaart.
Deze representeren het mensoverstijgende, het mystieke, de stilte.

Met deze kaarten doe geen SoulCollage® proces omdat ze geen stem hebben, ze zijn. Er is geen schaduw en ze zijn niet persoonlijk. Je kunt deze kaarten gebruiken door ze neer te leggen bij de readingen die je met je andere kaarten doet, of je gebruikt ze voor meditatie en comtemplatie, zodat je dichterbij je essentie en de essentie van alles kunt komen.

Wil je de mystiek van de kaarten ervaren? Kom dan naar een speciale SoulCollage® workshop over dit thema.

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®