info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

De innerlijke criticus
 

We kennen allemaal die stemmen in ons hoofd, die van alles willen. Maar 1 stem is vaak heel prominent aanwezig; de innerlijke criticus. Deze stem heeft overal wel zijn oordeel over klaar. Het is goed om deze te onderzoeken en te bekijken hoe het te werk gaat. Heeft het een boze, toesprekende stem, of is het heel rustig met slinkse opmerkingen?
Je komt, wanneer je een kaart wilt maken over dit aspect, vanzelf een afbeelding tegen die dit innerlijke aspect van jezelf representeert. Door te werken met deze kaart kun je het vanuit de helicpoterview onderzoeken en balans aanbrengen in dit aspect. Je kunt licht op de schaduw werpen door het proces ermee te doen en er ook achterkomen dat het ook zijn kwaliteiten heeft. Uiteindelijk wil het ook dat jij je goed ontwikkelt en je kunt dit aspect helpen om dit op een goede manier te doen.

Mocht het lastig zijn om er alleen mee te werken. je bent welkom om op een workshop met dit aspect bezig te gaan, of een individuele sessie te doen.

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®