info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Bouw je workshop met SoulCollage®

 

Geef jij workshops, trainingen, cursussen? Dan is het zo interessant om je SOulCollage® kaarten er eens bij te pakken (als je die hebt) en ze te raadplegen over de contant of titel van je workshop.

Het werkt als volgt:

  • Je formuleert een vraag over de content van je workshop. Lees hier over de 5 tips voor het formuleren van een goede vraag.
  • Je trekt 3 of 4 kaarten en je geeft antwoord vanuit de kaarten op je vraag. Je laat komen wat er komt, ongeacht of het ergens op slaat of niet.
  • Vervolgens lees je alle antwoorden achter elkaar weer door en voilá, je hebt info voor een prachtige content of titel.

Laat je verrassen oor wat je innerlijke delen of archetypen hebben te zeggen. Ik gebruik dit regelmatig e het brengt me vaak op andere ideeën, dan ik zelf met mijn ratio bedenk. Je boort soms net weer andere kanalen aan dan je normaal gewend bent.

Leuk als je je resultaten deelt in de Facebookgroep groep voor iedereen die iets met SoulCollage® doet

Hartelijke groeten,

 

Lucy Schaaphok

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®