info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

5 tips voor het formuleren van een goede vraag voor een reading

 

Wanneer je al meerdere SoulCollage® kaarten hebt gemaakt en het proces ermee hebt gedaan, ben je misschien toe aan een volgende stap. De volgende stap is de kaarten te gebruiken voor een uitgebreide reading. Je laat de kaarten antwoorden geven op een vraag die bij je leeft. Dit kan een vraag zijn die gaat over alle vlakken in je leven: relaties, werk, gezondheid, geld, inzichten, te nemen stappen, etcetera.

Je kunt er niet de toekomst mee voorspellen, maar de kaarten kunnen je veel informatie geven, die vanuit jouw diepste wijsheid komt. De vraag is minstens zo belangrijk als het antwoord.

Hier volgen 5 tips voor het formuleren van de vragen: 

  1. Begin je vraag bijvoorbeeld met wat kan ik...., hoe kan ik..., wat heb ik nodig om..., welke inzichten zijn belangrijk voor....
  2. Stel geen vragen waar je het antwoord al op weet, daag jezelf echt uit
  3. Stel open vragen, stel geen vragen aar je ja of nee op kunt antwoorden
  4. De antwoorden die je krijgt zijn voor dit moment, ze zullen niet altijd blijven gelden
  5. Maak de vragen zo kort mogelijk en stel maar 1 vraag in een zin


Neem voldoende tijd voor een reading en schrijf de antwoorden op, of neem ze op. Een reading als deze laat vaak een diepe indruk achter.

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®