info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® Facilitator Training

 

Gebruik je SoulCollage® voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en wil je het nu aan andere mensen gaan leren of wil je een verdieping in het SoulCollage® proces? Ben je een coach, therapeut of help je mensen op een andere manier en zoek je naar een creatief instrument om je clienten te helpen om bij hun intuitie en innerlijke wijsheid te komen?

Wanneer je antwoord hierop ja is, doe dan mee met ons tijdens het bijzondere, inspirerende en dit leuke avontuur tijdens het SoulCollage® facilitator weekend!

  

bekijk hier het traningsaanbod

 

 

Inspirerende film over de SoulCollage facilitator training

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®