info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

 

Een geweldige aanwinst voor jouw praktijk!


soulcollage300p.JPGLogisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware ...

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller je innerlijke wijsheid en intuitie aanspreken? Op elk moment? En ook die van je klant?

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel. Het geeft je op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema's sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen.

Voor wie

Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten. Tijdens deze dag ga je zelf de betekenis en werking ervaren en leer je hoe je SoulCollage® effectief kunt inzetten met jouw klant. Voorkennis en een creatieve aanleg voor deze dag is niet nodig.
SoulCollage® komt uit de USA en werd gecreëerd door Seena B. Frost in de jaren '80.

Wat gaan we doen?


Goodall_395.JPGHet eerste gedeelte van de dag ga je zelf kaarten maken en aan de slag met de kaarten, zodat je het SoulCollage® proces zelf ervaart. Het tweede gedeelte van de dag besteden we aan het leren werken met cliënten. Je krijgt tips en informatie over hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen praktijk.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training te volgen.

De trainer

Lucy Schaaphok is SoulCollage® Trainer. Zij traint met enthousiasme mensen die de SoulCollage® methode op een succesvolle manier willen integreren in hun praktijk.

Ook leidt zij coaches en therapeuten op tot SoulCollage® Facilitator en biedt zij diverse verdiepingstrainingen en thematrainingen voor facilitators en specifieke doelgroepen.

Data:

17 januari 2020

In Belmani in Oosterbeek
van 10.30 tot 17.00 uur


Prijs: €137,- excl. btw

Bij aanmelding met 2 personen kan de tweede persoon voor de helft van de prijs meedoen. Je ontvangt dan 1 factuur. Gebruik dan de kortingscode "indeflow"

 

13 februari 2020


Tijd: 10.30 - 17.00 uur
Loctie: Koningsteen Kapelle op den Bos, België

Prijs: €165,- 

Bij deelname aan beide dagen (13 en 14 februari) ontvang je een pakketje karton en hoesjes t.w.v. €30,-

Bij aanmelding met 2 personen kan de tweede persoon voor de helft van de prijs meedoen. Je ontvangt dan 1 factuur. Gebruik dan de kortingscode "indeflow"

 

 

Meld je hier aan 

 

  

Deelnemers over de SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

 

joanke02.jpg"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag.

- Joanke Sierksma, Essentie Coaching
 

 

 

24531_111008848931359_2815719_n.jpg"De SoulCollage® dag bleek voor mij een fijne nieuwe en creatieve manier om contact te maken met mijn intuitie en met elkaar. Het opent mijn hart en geeft ruimte. Smaakt naar meer."

- Marit van der Sleen, Groeiende Zaken

 

 

  

 

Andrea_300p.JPG

"Dank voor de dag, ik vond het echt inspirerend, het heeft me weer dichter bij m'n creativiteit gebracht en ook ideeën gegeven om te gebruiken in mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten."

- Andrea Drost, DrostEffect


 

 

 

Meld je hier aan

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®