info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Het inner leadership shift programma

 

Je hebt je praktijk misschien nog maar net of al meerdere jaren. Je hebt veel opleidingen en cursussen gedaan en hebt echt veel te bieden maar op de één of andere manier loopt je praktijk niet goed, je haalt te weinig inkomen uit je praktijk.

Omdat je eigenlijk niet goed weet hoe het probleem aan te pakken, steek je meer energie in andere zaken dan je praktijk. Je bent je focus wat kwijtgeraakt.

Ondertussen ben je gedachten wel met je praktijk bezig, maar je lijkt cirkeltjes te draaien. Je worstelt met het maken van keuzes en daarom maak je maar geen keuze.

 

Lees hier meer over het programma

 

 

 

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®