info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

VEEL GESTELDE VRAGEN - HET MOET MOOI WORDEN

 

Een vraag die vaak voorbij komt over het maken van kaarten is dat het lastig is om het los te laten dat het mooi moet worden en hoe je daarmee om moet gaan.

Met SoulCollage® werken we met innerlijke persoonlijkheden die allemaal een plekje willen binnenin ons. De ene persoonlijkheid is sterker aanwezig dan de andere. Van sommige persoonlijkheden zijn we ons niet eens van bewust omdat deze volledig weggedrukt wordt door anderen.
Wanneer je het probleem tegenkomt van het loslaten dat het mooi moet zijn, zou je eens kunnen onderzoeken welke persoonlijkheden hier aan het werk zijn. Het is duidelijk dat er een persoonlijkheid is die vindt dat het mooi moet zijn. Is dat de perfectionist? Is een degene die controle wil houden? Is het de estheticus? 
Je kunt je ook afvragen welk deel er nodig is om het los te kunnen laten. Is dat het wilde in jou? Is dat het onbevangen kind?
Juist door het maken van kaarten, kunnen allerlei persoonlijkheden duidelijk naar voren komen. Je kunt dit aangrijpen om meer inzichten te krijgen in jezelf. Geef ze allemaal een eigen plekje door een kaart over ze te maken en te luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Leer over hun kracht en hun schaduwkanten. Zonder hard te werken zal er hierdoor meer balans komen tussen je innerlijke persoonlijkheden.
Wil jij ook een vraag stellen? Mail me dan naar info@life-creations.nl en wie weet beantwoord ik je vraag in mijn blog

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie 

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage® inspiratie en ontvang het ebook "SoulCollage® inspiratie" gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis inzichtensessie voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met je bedrijf?
Waar wil je heen? Wil je weten wat daarvoor nodig is? Wil je inzichten in jouw kracht en mogelijkheden, vanuit diepere lagen van jouzelf? 

 

Maak kans op een gratis sessie t.w.v. €75,-

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®